Kom och jobba med oss!

Vi har fokus på

Digitalisering
Vi ligger i framkant i branschen och letar alltid nya vägar för att ständigt bli bättre. Vi utvecklar våra egna digitala arbetsverktyg, erbjuder den senaste tekniken och har ett stort fokus på att leverera de bästa lösningarna till våra kunder.
Hållbarhet
På MCM erbjuder vi trygga och säkra arbetsplatser i arbetsmiljö som inspirerar till goda samarbeten, hög effektivitet och kvalitet i vårt arbete. Vi arbetar med ständiga förbättringar och jobbar för en hållbar utveckling inom ekonomi, miljö och samhälle
Medarbetaren
Hos MCM ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi ser din potential och erbjuder flera olika karriärvägar. Att vi dessutom finns i hela landet gör det möjlighet att utvecklas med oss, oavsett vart du vill på din resa.

Det bästa med att jobba på MCM

Att arbeta på MCM Relining är händelserikt och utvecklande. Varje dag är unik och aldrig den andra lik. Det sociala och de egenstyrda dagarna passar mig optimalt.

Marcus Försäljning

Lite klyschigt kanske men ingen dag är den andra lik och det älskar jag!

Louise Reliningstekniker

På MCM Relining så har jag verkligen fått bredda min kompetens, både genom utbildningar och på egen hand. Jag har växt både inom jobbet och som person.

Robin Reliningstekniker/Projektledare
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor